Ny nettside og Google-profil økte tilstedeværelsen til Mercenary Media

Firma
Mercenary Media SB

Tjenester
Webutvikling,
Google-profil,
SEO
gruppebilde av mercenary media ansatte

God på film - mindre god på webutvikling

Mercenary Media jobber i hovedsak med å skape reklamefilm for TV og sosiale medier. De visste godt at de trengte en nettside, men med lavt budsjett og høy pris for webutvikling, så de ikke en annen utvei enn å prøve å lage en selv. Heldigvis for dem, så var jeg på utkikk etter å prøve de nye ferdighetene mine.

Se den nye nettsiden deres her!
iphone og macbook mockup av hjemmesiden til mercenary media

Ny, moderne nettside

Nettsiden jeg leverte til Mercenary Media er en moderne nettside med responsivt design som gjør opplevelsen lik enten du bruker datamaskin, mobiltelefon, eller nettbrett.

Nettsiden lar Mercenary Medias potensielle og nåværende kunder enkelt finne kontaktinformasjon, men enda viktigere, se deres tidligere prosjekter slik at kunden får et bedre bilde av hva de kan forvente.

Lær om webutvikling her!

Fra usynlig til godt synlig med SEO

Den nye nettsiden er optimalisert slik at den dukker opp i søkemotorer som for eksempel Google. Hvis bedriften ikke vises, så eksisterer den ikke!

Lær om SEO her!

Lynraske svar med ny Google-profil

Før Mercenary Media ble kunde hos meg, var den eneste måten å finne kontaktinformasjonen deres gjennom Facebook. Nå kan den raskt og enkelt hentes bare ved å “google” bedriften.

Lær om Google-profil her!

Mercenary Media sin Google Business på Google Søk