Digital markedsførings-pakke økte tilstedeværelsen til Maluma

Firma
Maluma AS

Tjenester
Sosiale Medier,   Webutvikling,   Google-profil,
Design,
SEO

Tømrermester

Maluma AS ble stiftet av Frode Skjevik for å gjøre til livs et ønske om å være en aktør i byggebransjen som bidrar på markedet innenfor byggetegninger og prosjektering. Frode begynte som tømrer i 2007 og ble tømrermester i 2012.

Selv om han er flink med hammer og tegneprogrammer, innså han raskt at han ville trenge hjelp til markedsføring av bedriften hans. Jeg takket ja til oppdraget, og leverte følgende…

Se den nye nettsiden her!

Ny, moderne nettside

Nettsiden jeg leverte til Maluma er en moderne nettside med responsivt design som gjør opplevelsen lik enten du bruker datamaskin, mobiltelefon, eller nettbrett.

Nettsiden lar Malumas potensielle og nåværende kunder enkelt se hva som tilbys, og hva de kan forvente å få levert.

Lær om webutvikling her!

Fra usynlig til godt synlig med SEO

Den nye nettsiden er optimalisert slik at den dukker opp i søkemotorer som for eksempel Google. Hvis bedriften ikke vises, så eksisterer den ikke!

Lær om SEO her!

Lynraske svar med ny Google-profil

Når man søker opp en bedrift på Google, får man noen ganger opp en enkel oversikt over nyttig informasjon slik som på bildet. Dette skjer ikke av seg selv – la meg hjelpe deg!

Lær om Google-profil her!

Konsekvent design

Design gjør jo bare firmaet kult, tenker du kanskje. Det er viktig at det visuelle til en bedrift er konsistent gjennom alle plattformer, og gir personen som ser det de riktige forventningene. Dette har vært et stort fokus gjennom hele prosessen.

Sosiale medier

Sosiale medier spiller i dag en enorm rolle for så å si alle bedrifter i hele verden. 67% over 18 år bruker Facebook daglig, og 90% bruker sosiale medier ukentlig. (Ipsos.com)

I dette prosjektet, har jeg laget Facebook-siden, lagt inn informasjon og bilder, og kunden står selv for innhold.

Lær mer om sosiale medier her!