Digital Markedsføring

Lesetid: 2 minutter

Hva er digital markedsføring?

Kort sagt er digital markedsføring rett og slett akkurat det samme som tradisjonell markedsføring, men det foregår på internett: sosiale medier, epost, Google Søk, nettsider, osv. 

Digital markedsføring handler om å dirigere mennesker gjennom en kjøpsprosess på internett. De vurderer forskjellige bedrifter og produkter til de bestemmer seg for å utføre en hver bedrifts mål; en handling. Mest populært, et kjøp. 

 

🤔

🚀

Hvorfor bør man markedsføre på internett?

Nå til dags har “alle” tilgang til internett, og mengde med tid som folk tilbringer på internett øker hele tiden. Dette gjør at den digitale verdenen tilbyr enorme muligheter for å vise frem bedrifters produkt eller tjenester til mennesker over hele verden. Det beste av alt er at du kan skreddersy alt slik at dine potensielle kunder får en perfekt kundeopplevelse hele veien.

Hvor foregår det?

Det som er så fantastisk med digital markedsføring, er at man har muligheten til å være akkurat der man trenger det; enten det er på Facebook, Google søk, YouTube, blogger, nettside, og lista går videre. Dermed slipper man å eksponere seg for, og bruke penger på folk som ikke er interessert i dine produkter og tjenester. Alle vinner!

♾️

💡

Hvordan man kommer i gang

Det aller enkleste du kan gjøre for å komme i gang med å markedsføre din bedrift på nett er å opprette konto(er) på sosiale medier, og publisere oppdateringer om din bedrift og produkter en gang i blant. Det viktigste her er at du viser at bedriften er aktiv. Hvis bedriften din ikke har vært aktiv på la oss si Facebook på 3 måneder, kan en potensiell kunde tro at bedriften er lagt ned. 

Lær mer om sosiale medier 💡

Videre anbefaler jeg å opprette en nettside, etter som at dine potensielle kunder rett og slett forventer at din bedrift har en nettside. Alle kan enkelt gå inn på nettsiden din og finne den informasjonen de trenger om både din bedrift, og ditt produkt eller tjeneste.

Lær mer om webutvikling💡

Se byggestenene som bygger opp digital markedsføring som fører til suksess.